Bucharest, Romania
0742553706 / 0766347063
office@unyouthdelegate.ro

Andrada C. Baba și Aurelian D. Mohan sunt noii Delegați de tineret ai României la ONU

Andrada C. Baba și Aurelian D. Mohan sunt noii Delegați de tineret ai României la ONU

 


Începând cu luna august 2018, Andrada Cristina Baba și Aurelian Dragoș Mohan au devenit noii Delegați de tineret ai României la Organizația Națiunilor Unite pentru mandatul 2018-2019!

Aceștia s-au dovedit a fi extrem de motivați să ajute la construirea unui mediu favorabil dezvoltării tinerilor români; ei au derulat, din primele săptămâni ale mandatului lor, o amplă consultare cu tinerii din România prin intermediul unui chestionar online (disponibil pentru completare până la data de 25 septembrie 2018);  au participat la conferința “Business and Competitive Intelligence for Entrepreneurs” (ASE – București) menită a familiariza participanții cu mediul de afaceri din România; au pornit o campanie de identificare a principalilor parteneri (cu scopul de a identifica ONG-urile, asociațiile de tineret și companiile din România dornice să ajute Delegații) și au luat parte la summitul The Three Seas Initiative (București, 17-18 septembrie 2018).


Prezentare Delegați

Aurelian Dragoș Mohan


Aurelian Dragoș Mohan este absolvent summa cum laude al Facultății de Științe Politice din cadrul Universității din București și actual masterand al aceleiași instituții. S-a remarcat atât prin cursurile de specializare realizate la Universitatea MIT sau la Universitatea California –Berkeley, cât și prin câștigarea unor burse de studiu, dintre care menționăm Elie Wiesel Study Tour și bursa Institutului Qvorum (Bruxelles). Totodată, Aurelian a realizat un policy study la Institutul Diplomatic Român, a fondat Dialectica (o platformă independentă de știri și analize tematice) și a elaborat un document de poziție pentru Administrația Prezidențială în cadrul Programului de Coaching Instituțional al Qvorum.


Andrada Cristina Baba


Am 24 de ani, sunt din Brașov, am absolvit Facultatea de Administrarea Afacerilor în limba germana la Academia de Studii Economice din București (FABIZ), iar acum sunt doctorandă la catedra de marketing. Tema pe care o elaborez este brandul în marketingul relațional, iar “brandul” la care mă refer este România și potențialul turistic. Activitatea de voluntariat începută în perioada liceului este cea care mi-a deschis orizontul și care m-a determinat să învestesc în mine, prin participarea la numeroase proiecte naționale și internaționale, conferințe, cursuri și burse, dar mai ales să investesc în alții, să îi sprijin și să îi îndrum. Așa am descoperit pasiunea pentru training și pentru mediul universitar care se îmbină cu pasiunea pentru turism. Dacă pot să ajut, să îndrum, să motivez sau să inspir, atunci mi-am îndeplinit misiunea.


 

 

© Delegat de tineret la Organizația Națiunilor Unite