Delegații din mandatul 2015 – 2016

Pentru mandatul 2015 / 2016, în urma procesului de selecție din luna septembrie, Anca Agachi și David Timiș au fost aleși noii Delegați de tineret ai României la ONU.

 

David Timiș este absolvent al University of Glasgow din MarPassport Photoea Britanie unde a studiat business și management, limba germană, limba franceză, filozofie și istoria artei și EM Strasbourg din Franța, unde a studiat management-ul european și integrarea europeană printre alte 20 de cursuri. De asemenea, David a avut oportunitatea să primească două burse de studiu, una în India și una în China, pentru studierea limbilor și culturilor țărilor menționate anterior. Experiența sa de muncă este una globală acesta având șansa să lucreze sau să facă voluntariat în nu mai puțin de 8 țări, atât din Europa cât și din Asia. A activat în domenii foarte variate, de la ONG-uri precum AIESEC, LSRS sau Rotaract, la organizații internaționale precum Consiliul Europei, până să ajungă în industria FMCG, în care lucrat pentru Mars în Marea Britanie și L’Oréal în România. Una dintre cele mai mari pasiuni a lui David în afara vieții profesionale este public speaking-ul, iar în timpul liber îl găsim cel mai probabil la un eveniment de networking.

 

 

Anca Agachi are 22 de ani și este absolventă a promoției 2015 a Facultății de Istorie din cadrul Universității București, secția Relații Internaționale și Studii Europene, și studentă în anul III la Academia de Studii Economice din București, Facultatea de Relații Economice Internaționale cu predare în limba engleză. Anca s-a implicat în activități menite să completeze și dezvolte background-ul său în aria relațiilor internaționale.

 

La nivel internațional,BERT2101 Anca a avut oportunitatea de a beneficia de o bursă de studiu a limbii ruse la Institutul ”A.S.Pușkin” din Moscova și un program de pregătire în afaceri europene la Bruxelles, fiind și o participantă entuziastă la simulările mecanismelor ONU (MUNs). La nivel național, a luat parte la activități de voluntariat, un proiect drag ei fiind predarea limbii române copiilor din centre de plasament prin programul Ajungem Mari, a participat la școli de vară sau organizarea de campionate de debate și a lucrat ca intern pentru diverse instituții sau companii.

Marile ei pasiuni rămân diplomația și lumea relațiilor internaționale, și în special securitatea globală/zona studiilor de securitate.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.