Delegații Actuali – Mandat 2016-2017


Denisa Bratu

Am absolvit Facultatea de Litere, Departamentul Studii Culturale, Specializarea Studii Europene, Universitatea din București, perioadă în care am descoperit beneficiile voluntariatului și rezultatele remarcabile alogo8duse de reunirea unui grup de persoane care împărășesc țeluri comune.

În prezent sunt studentă în cadrul masterului de Management și Guvernare, Facultatea de Științe Politice, Școala Națională de Studii Politice și Administrative, iar interesul meu pentru realitățile globale m-a făcut să dezvolt o preocupare intensă pentru domeniul dezvoltării internaționale, a diplomației multilaterale, precum și pentru mecanismele care pot produce schimbări pozitive la nivelul societății.

 

 

 

 

 

 

Gabriel Uifălean

Am studiat Relații Internaționale și Studii Europene în cadrul Facultății de Istorie si Filosofie a Universității Babeș Bolyai din Cluj Napoca, atât la nivel licență cât și la nivel de masterat. În acest timp mi-a dezvoltat o pasiune pentru voluntariat în cadrul ONG-urilor studențești și a evenimentelor la nivel local.

Fiind interesat de procesellogo5e interne din cadrul unei organizații, relațiile dintre membri, pregătirea și motivarea lor, am urmat un al doilea masterat în domeniul Managementului Resurselor Umane, la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul aceleași universități.

Participarea în cadrul programului Delegat de Tineret al României la ONU o văd ca pe o nouă oportunitate de a aduce o schimbare pozitivă în societate, în special de a avea un impact în viața tinerilor.

 

 

 

logo12