Delegații Actuali – Mandat 2017-2018

vlad & ioana cropped

Ioana Gabriela Covei

Am 24 de ani, sunt din București, și anul acesta am absolvit masterul de Cultură și politică în context european și internațional la Facultatea de Litere a Universității București, unde urmasem și studiile de licență, specializarea Studii Europene.

Pentru mine cea mai importantă experiență formatoare au fost (și sunt) dezbaterile academice, o metodă de educație non-formală care mi-a dat prilejul să lucrez cu tineri din peste 15 țări și să-i ajut să devină mai persuasivi, dar și mai bine informați și mai deschiși la puncte de vedere diferite.

În ultimii ani am avut ocazia să lucrez cu ONG-uri și persoane care activează în domeniul drepturilor omului și îmi propun ca pe parcursul acestui mandat să contribui la proiecte care să îi facă vizibili și să le dea cuvântul tinerilor care, din cauza diverselor inechități, rareori au ocazia să își facă vocea auzită.

 

Vlad Măcelaru

Am 24 de ani şi sunt absolvent de business și management al Fontys University of Applied Sciences din Olanda, care mi-a oferit oportunitatea unei perioade  de 6 luni  de studii în Tokyo.

Experienţa din străinătate m-a împins să fiu curios şi pasionat de tehnologie, însă nu m-a împiedicat să mă întorc cu gândul spre casă. La terminarea studiilor am devenit voluntar al Ligii Studenţilor Români în Străinătate, unde am oferit sprijin prin proiectele de mentorat pentru tinerii ce vor să studieze în Europa.

În prezent sunt stabilit în Bucureşti, unde îmi canalizez energia pentru a găsi şi aduce împreună oamenii ce susţin şi contribuie la proiecte IT si de tineret. Sunt interesat in mod special de educaţie si tehnologie, îmi doresc să am un impact şi să le zâmbesc oamenilor prin informaţie şi deschidere.

 

 

© DELEGAT DE TINERET AL ROMÂNIEI LA ONU, Designed by PRJCTdesign