Discursul susținut în numele tinerilor din România la Adunarea Generală ONU, octombrie 2014


In octombrie am sustinut la New York, in plenul celei de-a 69-a Adunari Generale ONU, interventia noastra de sustinere a intereselor tinerilor romani. Am propus in discursul nostru un sistem educational adaptat provocarilor secolului XXI si economiei bazate pe cunoastere. Educatia pe care o primim trebuie sa ne pregateasca, in primul rand, ca intelectuali si oameni cu gandire critica, si implicit ca viitori profesionisti.

In al doilea rand, educatia este si despre formarea noastra ca cetateni activi, membri activi ai comunitatii din care facem parte, oameni care au curajul si vointa de a se implica direct in rezolvarea provocarilor generatiei noastre.

Difuzăm acum înregistrarea oficială și tot astăzi, 1 decembrie 2014, vă spunem vouă, tineri români de pretutindeni: implicarea începe cu voi și numai împreună și printr-o implicare la toate nivelele vom aduce un plus de valoare comunităților și societății din care facem parte!

La mulți ani, România!

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>