Bucharest, Romania
0742553706 / 0766347063
office@unyouthdelegate.ro

Experiența voluntarilor UNYD (1) – Irina Preotescu

Experiența voluntarilor UNYD (1) – Irina Preotescu

 

Lucrez acum în cel de-al treilea mandat consecutiv și în continuare sunt uimită de câte lucruri învăț și câte persoane incredibile cunosc de-a lungul acestui drum al voluntariatului – Irina Preotescu

 

Unul dintre actualii voluntari ai Delegaților de tineret ai României la Organizația Națiunilor Unite ne împărtășește părerea sa în legătură cu programul:

„Am aflat de Programul Delegat de Tineret la ONU din întâmplare, de pe Facebook. Am aflat că nu puteam candida, dar am vrut să urmăresc activitatea Denisei Bratu și a lui Gabriel Uifălean, fiindcă m-a fascinat conceptul programului și am vrut să învăț mai multe despre ONU, despre tineret, despre implicare socială și despre relații internaționale. Când am aplicat să fac parte din echipă, am făcut-o știind că ei căutau voluntari din București, iar eu eram la New York. A fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat vreodată.

Lucrez acum în cel de-al treilea mandat consecutiv și în continuare sunt uimită de câte lucruri învăț și câte persoane incredibile cunosc de-a lungul acestui drum al voluntariatului. Este un program unic, excepțional, din care nu am avut decât de câștigat. Este o experiență aparte și o recomand din inimă celor care doresc să învețe constant și să muncească într-o echipă primitoare, serioasă și cu totul extraordinară.”

Irina Preotescu este unul dintre cei mai vechi voluntari UNYD, remarcându-se prin o bună cunoaștere a sistemului ONU, o vastă experiență în interacțiunea cu diplomații de carieră și o lungă colaborare cu instituțiile României de la New York (ICR, Misiunea Permanentă a României la ONU).

Aici poate fi accesată următoarea declarație a voluntarilor UNYD:  http://unyouthdelegate.ro/experienta-voluntarilor-unyd-2-alexandra-irina-pinzariu/


 

© Delegat de tineret la Organizația Națiunilor Unite