Bucharest, Romania
0742553706 / 0766347063
office@unyouthdelegate.ro

Experiența voluntarilor UNYD (3) – Horațiu Lupea

Experiența voluntarilor UNYD (3) – Horațiu Lupea

Oricine vrea să ia parte la acest program se poate aștepta să îi însoțească direct și indirect la fiecare pas pe delegați, să învețe valorile Națiunilor Unite și să adune experiențe unice cu o valoare pe care puține alte programe de voluntariat le pot oferi – Horațiu Lupea

Horațiu descrie modul în care s-a simțit atunci când a intrat în contact pentru prima dată cu echipa UNYD:

„Eram în căutarea unui program de voluntariat cu valoare reală, care să îmi ofere oportunități directe de colaborare cu tinerii din România. Delegații de Tineret oferă chiar asta, și mi-au apărut în cale după ce Vlad Măcelaru și Ioana Covei și-au început mandatul.

Fiind plecat din țară timp de mai mult de 5 ani la studii în acel moment, simțeam necesară o interacțiune relevantă cu activități din România care să îmi ofere nu doar cunoștințe noi, dar și posibili pași de întoarcere în țară.

Am fost singura persoană nouă din echipă și am găsit în grup oameni pasionați, implicați și inspiraționali. Uitasem energia și abordarea care vine cu voluntariatul din România dar și modul de colaborare pe care îl avem. Oricine vrea să ia parte la acest program se poate aștepta să îi însoțească direct și indirect la fiecare pas pe delegați, să învețe valorile Națiunilor Unite și să adune experiențe unice cu o valoare pe care puține alte programe de voluntariat le pot oferi.”

Horațiu Lupea – conform actualilor și foștilor Delegați – este un bun cunoscător al modului de funcționare și al structurii ONU, fiind capabil a realiza analize detaliate pe diverse tematici sau campanii de advertising complexe. 

 

© Delegat de tineret la Organizația Națiunilor Unite