Forumul Tinerilor – ECOSOC 2022

Forumul Tinerilor – ECOSOC 2022

Consiliul Economic și Social al Națiunilor Unite organizează în perioada 19-20 aprilie 2022 Forumul Tinerilor, ce va avea ca scop crearea unei platforme pentru tineri pentru a intra în dialoguri productive cu statele membre și cu alți activiști, cu privire la acțiuni concrete de a repara economiile țărilor membre, după ce au fost distruse de pandemia de COVID-19 și la avansul în direcția punerii în aplicare a obiectivelor de dezvoltare durabilă (ODD).

Principalele tematici vor fi educația de calitate, acțiunea climatică, crearea unor instituții puternice și instalarea păcii, protejarea faunei și florei și egalitatea de gen. 

Evenimentul de două zile va cuprinde sesiuni plenare și discuții tematice. Tinerii sunt încurajați să facă schimb de bune practici și de soluții, precum și de idei creative și inovatoare cu statele membre și cu alți tineri interesați cu privire la implementarea Agendei 2030 și a Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă.

Te poți înscrie până pe data de 7 aprilie! 

Pentru mai multe informații, puteți vizita site-ul: https://www.unmgcy.org/main-news-updates/2022/3/6/ecosoc-youth-forum-2022