Bucharest, Romania
0742553706 / 0766347063
office@unyouthdelegate.ro

Gala CAESAR & Leadership Awards, editia I.

Gala CAESAR & Leadership Awards, editia I.

Am avut deosebita plăcere de a lua parte la Gala organizată de Fundația CAESAR (Centrul pentru Acces la Expertiza Studenților și Absolvenților Români), ce are ca scop promovarea implicării admirabile a celor care contribuie la transformarea pozitivă a României în sectorul public, în mediul privat și în societatea civilă.

Printre cei nominalizați s-au regăsit atât lideri consacrați cât și lideri în plină ascensiune din sectorul public, privat dar și din societatea civilă. Totîn cadrul evenimentului Sebastian Burduja, Președinte al Fundației CAESAR a lansat cartea „Între speranță și deziluzie Democrație și anticorupție în România postcomunistă”, o lucrare ce vorbește despre schimbare, potențial și leadership autentic și pe care vă invităm să o parcurgeți.

 

Pe lângă nominalizări, Gala a fost presărată de intervenții inspiraționale precum cea a lui Elif Memet, olimpica internatională de la Constanța ce a fost invitată la Casa Albă, sau cea a profesorului Steve Jarding, de la Universitatea Harvard.

România are nevoie de lideri autentici, lideri ce se regăsesc astăzi în rândul generațiilor tinere! Felicitări organizatorilor, le dorim numai reușite în răspândirea acestei viziuni!

 

12L (2)LProf. Steve JardingSebastian Burduja

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© Delegat de tineret la Organizația Națiunilor Unite