Linh Pham și Teodor Cristian Blidaru sunt noii Delegați de tineret ai României la ONU (mandatul 2019-2020)

Linh Pham și Teodor Cristian Blidaru sunt noii Delegați de tineret ai României la ONU (mandatul 2019-2020)

Începând cu luna august 2019, Linh Pham și Teodor Cristian Blidaru au devenit noii Delegați de tineret ai României la Organizația Națiunilor Unite pentru mandatul 2019-2020!

Prezentare Delegați

Linh Pham

Cu prea învechitul, dar universalul “schimbă-lume” la purtător, navighez noul rol de delegat pentru a explora învățarea și dezvățarea. Învăț să jonglez cu microcosmul românesc în macrocosmul global. Învăț să cultiv obiectivele de dezvoltare durabilă în fundația tineretului românesc în plină evoluție. Dezvățarea stă în a da la o parte arhaicele aspirații de a revoluționa lucrurile peste noapte și în a lua totul pas cu pas.

Teodor Cristian Blidaru

Dragi tineri din România, este timpul să ne asumăm misiunea civică de a face din România un loc mai bun, împreună, pentru viitorul nostru. Mă numesc Teodor Blidaru, am 24 de ani și sunt student al Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”. Este o onoare pentru mine să fiu, împreună cu Linh, pentru un an, vocea tineretului din România în fața celui mai mare for diplomatic din lume. Mai mult decât atât, poate contraintuitiv, dar principala doză de valoare adăugată ne dorim să o avem la nivel național și local, la firul ierbii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.