Bucharest, Romania
0742553706 / 0766347063
office@unyouthdelegate.ro

ONG Online – instrumente pentru ONG-uri

ONG Online – instrumente pentru ONG-uri

 

TechSoup Romania se pregateste slogo_ts_romaniaa lanseze proiectul ONG Online, o scoala digitala pentru ONG-urile aflate la inceput de drum. Prin acest proiect vor sistematiza notiuni esentiale despre administrare de proiecte, strangere de fonduri sau managementul comunitatilor online.

Proiectul ONG Online se adreseaza organizatiilor neguvernamentale care au nevoie de ajutor pentru a utiliza cat mai bine mediul online si propune sa dezvolte si sa sistematizeze capacitatea a 500 de angajati si voluntari ONG de a identifica si gestiona servicii online potrivite pentru nevoile organizatiei.

Prin traininguri online si offline, nationale si locale, prin dezvoltarea de materiale online gratuite de invatare adaptate sectorului nonprofit romanesc si dezvoltarea de pagini web de resurse despre mediul online pentru organizatii neguvernamentale, ONG Online sistematizeaza invatarea si aplicarea ulterioara a acestor abilitati pentru cresterea capacitatii ONG-urilor de a administra proiecte, de a strange fonduri online si creste baza lor de sustinatori utilizand instrumente online.
Detalii si pre-inscrieri aici:
https://www.techsoup.ro/ongonline

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© Delegat de tineret la Organizația Națiunilor Unite