Bucharest, Romania
0742553706 / 0766347063
office@unyouthdelegate.ro

Premiu pentru excelență in initiativele societatii civile

Premiu pentru excelență in initiativele societatii civile

PrStirea nr. 5 (premiu EC)emiul Societatii Civile, editia 2015, va rasplati initiativele care isi propun sa imbunatateasca incluziunea sociala si economica a persoanelor sarace sau sa contracareze cresterea riscului de saracie in Europa. Concursul are in vedere organizatiile neguvernamentale sau persoanele care au intreprins initiative de combatere a saraciei, nominalizate de membrii Comitetului Economic si Social European (CESE), de consiliile economice si sociale nationale, precum si de organizatiile si retelele societatii civile la nivel european.

Pentru a fi nominalizate, initiativele trebuie sa aiba un grad ridicat de inovatie si sa aduca o contributie majora la bunastarea comunitatilor care beneficiaza de ele. Termenul-limita de inscriere al initiativelor in concurs este 31 iulie 2015.

Fondul total de premiere este de 50.000 euro. El poate fi acordat unui numar de maximum cinci proiecte distincte. Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc in data de 10 decembrie 2015, la Bruxelles. Premiul Societatii Civile, organizat de CESE, este la a 7-a editie. Scopul concursului este de a recompensa si incuraja initiativele societatii civile care au adus o contributie majora la promovarea identitatii si integrarii europene.

Mai multe detalii si formularul de inscriere sunt disponibile aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© Delegat de tineret la Organizația Națiunilor Unite