Bucharest, Romania
0742553706 / 0766347063
office@unyouthdelegate.ro

Sesiuni de formare ARCADIA – Informație multiplicată, un plus de impact

Sesiuni de formare ARCADIA – Informație multiplicată, un plus de impact

Asociația ARCADIA vă invita sa va inscrieti la una dintre1 sesiunile de formare organizate in contextul Anului European al Dezvoltarii 2015, sau sa distribuiti mai departe in reteaua voastra catre alti colegi care ar putea fi interesati. Toate datele despre acestea le puteti gasi mai jos, inclusiv link-ul catre formularul online de inscriere:

Sesiunile de training pentru profesioniștii din mediul ONG și mass-media derulate ca parte a proiectului “Informatie multiplicata, un plus de impact”, implementat de ARCADIA cu sprijinul MAE și în parteneriat cu UNDP sunt  organizate în contextul Anului European pentru Dezvoltare 2015. Acestea oferă o privire de ansamblu asupra obiectivelor de dezvoltare internațională conform agendei post-2015 și pun la dispoziția participanților instrumente și materiale care pot fi utilizate ulterior pentru diseminare  la nivelul societății civile și mass-media.

Calendar sesiuni de formare:

30 sept-1 oct – Iași (pentru regiunea Nord-Est)

2-3 octombrie – Cluj (pentru regiunea Nord-Vest)

5-6 octombrie – București

Cine poate participa?

Reprezentanti ai societății civile și mass-media din România. 

Ce ne propunem prin aceste training-uri:

Ne dorim ca participanții selectați șă fie interesați în a promova domeniul dezvoltării internaționale în rândul publicului larg din România. Astfel că, în urma trainingului, vor fi capabili să înțeleagă tendințele actuale în dezvoltarea internațională, vor cunoaște dimensiunile principale ale dezvoltării durabile și vor explora modalități de integrare a tematicilor și principiilor acestora în activitatea lor profesională. În plus, se va acorda o atenție particulară schimbului de experiență și stabilirii de noi contacte profesionale bazate pe arii comune de interes, integrând tematicile educatiei pentru dezvoltare durabilă.

De aceea, invităm atât profesioniști cu experiență, cât și profesioniști aflați la primele contacte cu domeniul dezvoltării internaționale să ia parte la sesiunile de formare. Pe baza informațiilor acumulate și a parteneriatelor inițiate, participanții vor avea de organizatactivități concrete de diseminare și informare, implementate în mediul lor profesional până la 17 octombrie (folosind instrumente de lucru adaptate domeniului profesional al fiecărui participant: activități, dezbateri, articole, bloguri, proiecții, expoziții etc.). În pregătirea și derularea acestor activități vor avea la dispoziție sprijinul echipei de proiect ARCADIA.

Participarea la training este gratuită, iar înregistrarea participanților se face prin completarea formularului de inscriere, până la data de 20 septembrie.

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la adresele de email:  adela.militaru@arcadianetwork.org sau raluca.teodor@gmail.com

Acest proiect face parte din planul național de lucru al României pentru Anul European pentru Dezvoltare 2015 (AED2015) și este finanțat de Comisia Europeană și de Ministerul Afacerilor Externe al României. Organizația ARCADIA este singura responsabilă de conținutul acestui material și în niciun context acesta nu poate fi privit ca o reflexie a poziției Uniunii Europene.

 

© Delegat de tineret la Organizația Națiunilor Unite