Stagiu de practică Eurodyssey în Administrație și Finanțe

Stagiu de practică Eurodyssey în Administrație și Finanțe

Adunarea Regiunilor Europene îi invită pe tinerii din Hunedoara și Timiș să aplice pentru un stagiu de practică full-time de 6 luni, remunerat, în domeniul administrației și finanțelor. 

Scopul AER – Adunarea Regiunilor Europene – este promovarea intereselor regionale în Europa și în lume. Forumul AER favorizează cooperarea interregională și are ca obiective: încurajarea excelenței în leadership, aplicarea principiilor subsidiarității și complementarității între nivelurile de guvernare- local, regional, național și european, dar și derularea propriilor proiecte și programe. 

Cine? Adunarea Regiunilor Europene

Unde? Bruxelles 

Criterii de selecție: 

  1. cunoștințe de matematică și informatică 
  2. cunoașterea principiilor de bază în domeniul analizei financiare
  3. excelenta cunoaștere a limbii engleze (și, de preferat, franceză)
  4. abilitatea de a lucra în echipa și ca parte a unui mediu multicultural 

Ce vei face?  Stagiarul va lucra sub supravegherea asistentului executiv, a șefului secretariatului și a președinției. Va acorda sprijin în procesul de arhivare a organizației. De asemenea, va gestiona și va oferi sprijin în ceea ce privește rezervarea de călătorii pentru reprezentanți. Va sprijini introducerea informațiilor în sistemul financiar-contabil al companiei și va lucra la orice sarcină necesară care să fie legată de pregătirea celei de-a 40-a aniversări a organizației.

Detalii suplimentare/ Aplică la: http://eurodyssey.aer.eu/traineeship/?id=107924&fbclid=IwAR1GcKNB6pj4D-c_IlNgP31E4HbAw2Q9Gvuh7UynmvQwOUq-QhE7yOHtZ3o