Bucharest, Romania
0742553706 / 0766347063
office@unyouthdelegate.ro

UNICEF România caută mesageri

UNICEF România caută mesageri

 

Ce te motivează?

Te-ai gândit până acum care este jobul ideal pentru tine? Să stai în fața unui calculator, închis într-un birou? Să aranjezi marfa pe rafturi? Să vinzi fast food? OK, succes în carieră, acest anunț nu este pentru tine. Nu citi mai departe!

DAR :

  • bunicefdacă vrei să ai parte de cel mai bun început în carieră, în cadrul celei mai mari organizații pentru copii din lume,
  • dacă vrei să înveți în fiecare zi, să ieși din zona ta de confort și să iți dezvolți abilitățile de comunicare, negociere, persuasiune, inter-relaționare, vânzare – adică acele abilități care pe viitor te vor ajuta să îți fie la fel de ușor să ții o prezentare în fața unui public, să negociezi o mărire de salariu sau să iți faci prieteni noi,
  • dacă vrei să înveți cum să discuți cu diferite tipuri de persoane și să le convingi să contribuie la bunăstarea copiilor din România și din lume,
  • dacă visul tău este să poți contribui la schimbarea în bine a lumii în care trăiești,
  • dacă vrei să ai un program flexibil, care să iți permită să îți continui și studiile și, pe deasupra, să câștigi și un venit pe măsura eficienței muncii tale,

 

atunci ești persoana pe care o căutăm, pentru un proiect pe termen lung al UNICEF România.

 

Ce fac Mesagerii UNICEF?

Mesagerii UNICEF lucrează 5 ore/zi, 5 zile/săptămână, în diferite zone din București, cu trafic pietonal intens (Piața Romană, Aviatorilor, Unirii etc.) și în spații închise (centre comerciale, malluri, clădiri de birouri etc.).

 

Obiectivul Mesagerilor este să prezinte munca UNICEF unui număr cât mai mare de persoane și să le convingă să susțină financiar proiectele pe care UNICEF le derulează în beneficiul copiilor vulnerabili/marginalizați din România și din întreaga lume.

 

Ca Mesager UNICEF, vei avea un program flexibil și un venit în funcție de eficiența, motivarea, seriozitatea și dedicarea ta. Te ajutăm permanent, te învățam și te susținem, pentru a obține cele mai bune rezultate. Vei avea posibilitatea să te dezvolți și să coordonezi propria ta echipa de Mesageri UNICEF.

 

Cum poți deveni Mesager UNICEF?

Te rugăm să trimiți CVul și o scrisoare de intenție de maxim o pagină, care să includă și răspunsul la întrebarea: „Ce te motivează să te implici într-o campanie al cărei obiectiv este îmbunătățirea vieții copiilor din România și din lume?”, în atenția Danei Carataș, e-mail: dcaratas@unicef.org.  Aplicațiile incomplete nu vor fi luate în considerare.

Succes!

 

Despre UNICEF

UNICEF este cea mai mare organizație pentru copii, recunoscută şi respectată la nivel mondial pentru experienţa sa în domeniul drepturilor copilului și finanțată exclusiv prin contribuţii voluntare.

 

Din 1991, UNICEF lucrează în România alături de Guvern, societatea civilă, mass-media, sectorul privat şi alţi parteneri naţionali şi internaţionali, pentru a se asigura că toţi copiii merg la şcoală, au acces la servicii de sănătate şi sunt protejaţi împotriva violenţei, neglijării, abuzului, exploatării şi HIV/SIDA.

 

UNICEF implementează cele mai bune practici globale în vederea consolidării sistemelor şi serviciilor de sănătate, educaţie şi protecţie a copilului şi a înzestrării familiilor cu cunoştinţele necesare pentru a avea mai bine grijă de copiii lor.

 

UNICEF mobilizează resurse prin realizarea de parteneriate cu sectorul privat, mass-media și persoane fizice, pentru a îmbunătăți viața copiilor din România și din întreaga lume.

 

Detalii pe www.unicef.ro.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© Delegat de tineret la Organizația Națiunilor Unite